RTL Nieuws

69 berichten gevonden
Geen maatregelen tegen coronavirus op Schiphol, wachten op WHO-besluit
2 dagen
In de hele wereld worden op vliegvelden maatregelen getroffen vanwege het coronavirus dat zijn bakermat heeft in China. Maar nog niet op Schiphol.
Angela onder indruk in Five Days Inside: 'Het is meesterlijk'
3 dagen
In de derde aflevering van Five Days Inside, gaat Angela Groothuizen (60) 'inside' bij verslavingskliniek Jellinek Minnesota, in Amstelveen. Hier worden mensen met alcohol- en drugsverslavingen behandeld. Ze melden zich wel vrijwillig aan.
'Gebreken Boeing toegedekt bij crash Turkish Airlines op Schiphol in 2009'
4 dagen
Het ongeluk met de Turkse Boeing 737 in 2009 bij Schiphol had een waarschuwing kunnen zijn voor de mankementen die zich later met de Boeing 737 MAX aandienden. Maar Nederlandse onderzoekers zouden cruciale informatie over de oorzaak onder druk van...
Man opgepakt op Schiphol voor mishandeling dochtertje (3) in vliegtuig
6 dagen
De Koninklijke Marechaussee heeft vanmorgen op Schiphol een 47-jarige man uit Oekraïne aangehouden omdat hij zijn dochtertje van drie jaar in het vliegtuig zou hebben mishandeld.
Oud-coffeeshophouder Van Laarhoven geland op Schiphol
1 week
De in Thailand veroordeelde oud-coffeeshophouder Johan van Laarhoven is zojuist op Schiphol geland. Het vliegtuig met daarin Van Laarhoven was om 12.15 uur (06.15 uur Nederlandse tijd) vanuit de Thaise hoofdstad Bangkok richting Nederland vertrokken...
Antwoord KLM op stikstofadvies luchtvaart: laat ons meer vliegen
1 week
Meer vluchten van en naar Schiphol en de opening van Lelystad Airport mogen alleen als de luchtvaart minder stikstof uitstoot, luidt een belangrijk advies aan het kabinet. Luchtvaartmaatschappij KLM draait het om: alleen als zij kunnen blijven...
Geen explosieven in verdacht pakketje bij joods restaurant Amsterdam
1 week
Het pakketje bij het joodse restaurant in Amsterdam bevat geen explosieven. Dat bevestigt de politie.
Schiphol laat oordeel omwonenden meetellen voor bonus
1 week
Niet alleen de financiële resultaten van Schiphol, maar ook het oordeel van omwonenden over de luchthaven telt vanaf dit jaar mee voor de bonus die medewerkers krijgen. Dat lijkt wel vooral van symbolische waarde te zijn.
Verdacht pakketje bij joods restaurant HaCarmel Amsterdam
1 week
Bij een restaurant aan de Amstelveenseweg in Amsterdam is een verdacht pakketje gevonden. Het gaat om het joodse restaurant HaCarmel, dat eerder doelwit was van geweld.
Directeur Schiphol tevreden met stikstofuitspraak: 'Duidelijk en werkbaar'
1 week
Luchthaven Schiphol is blij dat de relatie tussen luchtvaart en stikstofuitstoot is onderzocht. Ook heeft het vliegveld beloofd om uit te gaan zoeken hoe het bij kan dragen aan de stikstofreductie. In 2030 wil het stikstofvrij opereren.
Advies aan kabinet: 'Luchtvaart kan alleen groeien als stikstofuitstoot daalt'
1 week
De groei van Schiphol en opening van Lelystad Airport zijn alleen mogelijk als de luchtvaart minder stikstof gaat uitstoten. Dat adviseert de commissie-Remkes aan het kabinet. Iedereen moet zijn steentje bijdragen, ook al is de luchtvaart maar...
Transportsector lijdt onder stikstofregels en groei van Schiphol
1 week
De sector Transport en Logistiek staat er slecht voor. Vrachtwagenchauffeurs, binnenvaartschippers en vrachtpiloten krijgen komend jaar minder te vervoeren door economische tegenslag, de stikstofregels en de groei van Schiphol.
Poes Vlekkie na week teruggevonden op Schiphol, baasje dolgelukkig
1 week
Leonie Juffermans kan haar geluk niet op. Vorige week verdween poes Vlekkie uit haar kooitje op Schiphol. Afgelopen nacht kwam er goed nieuws!
Poes Vlekkie vermist op Schiphol: 'bagageruimte is kilometerslang doolhof'
2 weken
"Het is een nachtmerrie", zegt Leonie Juffermans over de verdwijning van haar poes Vlekkie op Schiphol. Ze mocht gisteravond in de enorme bagageruimte op zoek naar haar kat. Helaas zonder resultaat.
Schiphol-topman vraagt kabinet om duidelijkheid: 'Groei luchthaven heeft steun Nederlanders'
2 weken
Prima dat Schiphol gematigd en gecontroleerd moet groeien, maar het zou wel fijn zijn als het kabinet dit jaar meer duidelijkheid verschaft over hoe dat er precies uit moet zien.
PSV'er Bruma later naar Qatar door probleem met reisdocument
2 weken
PSV is zaterdag zonder aanvaller Bruma naar Qatar gevlogen voor een trainingskamp. De Portugese aanvaller meldde zich wel met de selectie op Schiphol, maar mocht het vliegtuig niet in. Volgens een woordvoerder van PSV komt dat door "een probleem met...
Vrouw (28) en kind (4) door Turkije teruggestuurd naar Nederland
3 weken
Een 28-jarige Nederlandse vrouw en haar kind van 4 zijn door de Turkse regering op het vliegtuig naar Nederland gezet. Ze zijn vanavond na aankomst op Schiphol aangehouden, meldt het Openbaar Ministerie.
Cabinepersoneel Lufthansa-dochter gaat weer staken
4 weken
Medewerkers van luchtvaartonderneming Lufthansa gaan weer staken in de strijd om een betere cao. Dit keer gaat het om de stewardessen en pursers van Lufthansa-dochter Germanwings. Ze leggen van maandag tot woensdag het werk neer. Dat zijn normaliter...
Brein aanslagen Parijs en Brussel plande ook aanval op Schiphol
4 weken
Het had een grote aanslag op Nederlands grondgebied moeten worden. De terroristen van Islamitische Staat die ook in Parijs en Brussel dood en verderf zaaiden, wilden ook toeslaan op Schiphol. Dat blijkt uit onderzoek van de Franse justitie naar de...
Verdacht pakketje op parkeerterrein Schiphol
1 maand
In een auto die op parkeerterrein P1 op Schiphol staat, is rond 10.15 uur een verdacht pakketje gevonden.
Drukste zomer ooit voor Nederlandse luchthavens: 23 miljoen reizigers
1 maand
Nederlandse luchthavens hebben de drukste zomermaanden ooit beleefd: 23 miljoen passagiers reisden tussen juni en september via een van de vliegvelden. Op Rotterdam The Hague airport nam het aantal reizigers zelfs met meer dan tien procent toe....
Gouden handbalvrouwen komen dinsdag terug
1 maand
De Nederlandse handbalsters komen dinsdag terug naar Nederland. Als alles volgens planning verloopt komen ze dinsdagochtend vroeg aan op luchthaven Schiphol.
Tweede actiedag Greenpeace op Schiphol verloopt zonder incidenten
1 maand
De tweede dag van het protest van Greenpeace op Schiphol is rustig verlopen. Op het plein voor Schiphol Plaza kwamen activisten bijeen in wat ze zelf 'een protestival' noemen.
Alle actievoerders Schiphol vrij, gaan vandaag weer demonstreren
1 maand
De actievoerders van Greenpeace die gisteren door de marechaussee werden aangehouden zijn weer vrijgelaten. Maar ze zijn van plan om vandaag weer terug te gaan.
Boosheid om 'hardhandige' aanhouding actievoerders Schiphol
1 maand
Greenpeace is boos over het 'hardhandige' optreden vandaag bij de klimaatdemonstratie op Schiphol. De marechaussee hield meer dan 25 actievoerders aan, van wie een aantal ondersteboven werd weggedragen.
Meer dan 20 mensen aangehouden op Schiphol om klimaatactie
1 maand
De marechaussee heeft ruim twintig mensen aangehouden bij de betoging om een klimaatplan van de luchthaven af te dwingen. De marechaussee is al uren bezig met het weghalen en aanhouden van actievoerders van Greenpeace uit Schiphol Plaza.
Honderden klimaatactivisten op Schiphol Plaza, ME ingezet
1 maand
De komende 24 uur is Schiphol het podium voor honderden klimaatactivisten. Het 'Protestival' gaat dag en nacht door. Net als de vervuiling, zeggen de activisten.
'Doodgeschoten Rachid Kotar zat in kamp tegen Taghi'
1 maand
De man die gisteren in Amstelveen is doodgeschoten is de 39-jarige Rachid Kotar. Dat heeft de politie nu bevestigd. Kotar is een bekende van de politie en werd gisteren rond 17.15 uur doodgeschoten. Op de achterbank zat een 4-jarig kind.

Pagina's

Abonneren op RTL Nieuws