Liveblog: AZ verslaat NEC door matchwinner Mijnans

Goedendag. Welkom in ons liveblog rondom de wedstrijd van AZ tegen NEC, de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen voor de Alkmaarders (1-0). Er is ook aandacht voor amateurvoetbal (tweede en derde divisie), wielrennen (Vuelta en Tour de Femmes) en andere regionale sporten. Mis niks van de ontwikkelingen.
AZ pakt de tweede zege van het seizoen 2024/25 in eigen huis tegen NEC. Sven Mijnans is de matchwinner na een doelpunt uit een vrije trap voor de rust.
De eerstvolgende wedstrijd voor de Alkmaarders is op bezoek bij promovendus FC Groningen op zondag 25 augustus. Aftrap is 12.15 uur.
AZ - NEC 1-0
Na een overtreding krijgt Riechedly Bazoer nog geel, nadat de blessuretijd al ruim is verstreken. Het levert een fluitconcert op van het AZ-publiek.
Een goede aanval via Jordy Clasie en Mexx Meerdink komt bij Ibrahim Sadiq. De aanvaller schiet echter vol op Robin Roefs.
Dat heeft vooral te maken met de blessurebehandeling en de vele wissels ...

17-08-2024 21:58