Karel Eykman School grote winnaar schoolvoetbalkampioenschap van Amstelveen

Afgelopen weken werd op vele voetbalvelden in Amstelveen gestreden om  het Amstelveen schoolvoetbalkampioenschap. Maar liefst dertien scholen streden vier weken lang om een plek in de kwartfinale. De finaledag was afgelopen woensdag bij RKAVIC op Sportpark Escapade.

Elke woensdagmiddag kwamen de teams samen op de velden van de Amstelveense voetbalverenigingen RODA’23, RKAVIC en AMVJ Voetbal om de strijd aan te gaan. De wedstrijden werden gespeeld in teams van 6 tegen 6 voor groep 5-6 en 8 tegen 8 voor groep 7-8, waarbij de teams gemengd waren.

Na de kwart en halve finale speelden in de categorie 5/6 de School of Understanding en de Karel Eykman school tegen elkaar. In de categorie 7/8 speelden ook de KES, maar nu was de Cirkel de tegenstander. Beide wedstrijden werden door de KES gewonnen, de School of Understanding eindigde op de twee plaats en de Cirkel op derde.
The post Karel Eykman School grote winnaar schoolvoetbalkampioenschap van Amstelveen appeared first ...

26-04-2024 15:32