Amstelveen Heemraad wint topper tegen AMVJ met 2-1

[AMSTELVEEN] Amstelveen Heemraad heeft zaterdag voor de vijfde keer op rij gewonnen in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. De ploeg won de derby tegen AMVJ thuis met 2-1. Voor rust scoorde Jaïr Cruden de 1-0 en werd er aan Amstelveen kant een strafschop gemist. Na rust maakte Ralph Groeteman de 2-0. Kort daarop schoot Burik Sitil voor AMVJ wel een strafschop binnen. De 2-1 stand veranderde daarna niet meer.Hoewel AMVJ in de eerste helft tweekansen had om op voorsprong te komen, was het in de 28e minuut Amstelveen dat wist te scoren en de stand op 1-0 bracht. Marc Groenland draaide met de bal het 16 metergebied van AMVJ in en bereikte de de geheel vrijstaande Jaïr Cruden, die de bal over de uitgekomen Clemens van Beek weet te koppen.

18-03-2024 11:30