Amstelveen Heemraad slaat weer toe in blessuretijd en wint van Marken

[AMSTELVEEN] Dat Amstelveen Heemraad iets heeft met blessuretijd is algemeen bekend. Vijf keer dit seizoen werd er in blessuretijd een goal gemaakt die het resultaat veranderde. Drie keer was dat in het nadeel met Amstelveen met de gelijkmaker in blessuretijd en twee keer in het voordeel. Deze zaterdag was het weer raak en nu stond Amstelveen weer aan de goede kant van de score. Na 85 minuten spelen had Marken een 2-3 voorsprong, maar aan na het laatste fluitsignaal stond er 4-3 op het scorebord. Zakaria Madrane schoot zijn tweede strafschop van die dag binnen en zette de ploegen weer gelijk en in blessuretijd maakte Jesper van Eijk het winnende doelpunt in dit duel in de derde klasse van het zaterdagvoetbal.

04-03-2024 11:41