Sporting Martinus gooit eigen glazen in tegen Abcoude en verliest met 2-1

[AMSTELVEEN] Na drie remises en één overwinning in de laatste vier wedstrijden vlak voor en direct na de winterstop was het voor Sporting Martinus zondag zaak om in Abcoude de volle drie punten mee naar huis te nemen. Dat pakte echter anders uit. Sporting Martinus was de bovenliggende partij, maar wist in de eindfase van het aanvalsspel onvoldoende af te dwingen. Abcoude verdedigde met verve en had aan een paar counters voor rust genoeg om de overwinning uit het vuur te slepen. Met 2-1 bleven de punten in Abcoude na afloop van dit duel in de tweede klasse van het zondagvoetbal. RODA'23 verloor in dezelfde competitie thuis met 1-2 van Bloemendaal.Met name in de eerste twintig minuten was het bezoekende Sporting Martinus heer en meester en drong het Abcoude ver terug op eigen helft. Fraaie aanvallen leidden tot de eerste kansen en ook uit dode spelmomenten in de vorm van corners en vrije trappen liet Martinus aan duidelijkheid niets te wensen over waar het ging om aanspraak maken op d...

26-02-2024 10:47