Burgemeester Poppens tijdens Zomerfeest naar Bovenkerk

De Amstelveense burgemeester Tjapko Poppens bezoekt zaterdagmiddag 6 juli het Zomerfeest in Bovenkerk. De nieuwe burgervader maakt van de gelegenheid gebruik om tijdens het eerste lustrum van het Zomerfeest kennis te maken met de vrijwilligers die het feest organiseren en de bewoners van Bovenkerk. Maar Poppens komt uiteraard ook langs om sfeer te proeven in het Urbanuspark. De burgemeester zal ervaren hoe jong en oud samen de zomer viert onder het genot van muziek en een hapje en een drankje. Daarnaast zal hij de hoofdprijs van het Rad van Fortuin uitreiken.

Feest voor jong en oud
Tijdens deze jubileumeditie zorgt het vrijwilligersteam voor een afwisselend programma. Er komen diverse bands optreden. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en er is een springkussen. Er zijn vele prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin. Ook aan eten en drinken is gedacht. Van saté en hamburgers tot biologische patat. Uiteraard is er een buitenbar en voor ijsliefhebbers komt de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot langs met zijn ijskar. Echte zoetekauwen kunnen taarten proeven bij de Heel Bovenkerk Bakt-tent. Het zomerfeest start om 15:00 uur en eindigt om 20:00 uur.

Aanmelden bakwedstrijd
Amateurbakkers die willen meedoen aan Heel Bovenkerk Bakt, kunnen zich aanmelden bij Lex Koot (lex.koot@ziggo.nl). Deelnemers kunnen 6 juli hun baksel tussen 13:30 uur en 14:00 uur aanleveren in de tent in het Urbanuspark.

De deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen) beoordeelt al het lekkers.

Volg voor meer informatie over Zomerfeest Bovenkerk de berichtgeving op Facebook en/of Twitter (@Bovenkerk_feest).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Astrid van Ballegoy (tel. 06-83571352, rolf.en.astrid@ziggo.nl).

Programma Zomerfeest Bovenkerk:

• 13:30 - 14:00 uur: deelnemers Heel Bovenkerk Bakt kunnen hun taart inleveren in de tent in het Urbanuspark
• 15:00 uur: start zomerfeest en braderie
• 16:00 uur: ontvangst burgemeester Tjapko Poppens
• 18:00 uur: prijsuitreiking Heel Bovenkerk Bakt
• 20:00 uur: einde Zomerfeest Bovenkerk

26-06-2019 15:50