Zaterdag 6 juli zomerfeest in Bovenkerk

Het jaarlijkse zomerfeest in Bovenkerk is inmiddels een mooie, zonnige, traditie. Zaterdag 6 juli a.s. vindt dit gezellige buurtfeest alweer voor de 5e keer plaats. In het Urbanuspark viert jong en oud dan met elkaar de zomer onder het genot van muziek en een hapje en een drankje. Ook dit jaar is er de braderie en iedereen kan meedoen aan de taartenbakwedstrijd Heel Bovenkerk Bakt. Het programma start om 15:00 uur en eindigt om 20:00 uur.

Feest voor jong en oud
Tijdens deze jubileumeditie zorgt het team van vrijwilligers voor een afwisselend programma. Er komen diverse bands optreden. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en er is een springkussen. Net als vorig jaar zijn er mooie prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin. Ook aan eten en drinken is gedacht. Van saté en hamburgers tot biologische patat. Uiteraard is er een buitenbar en voor ijsliefhebbers komt de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot langs met zijn ijskar. Echte zoetekauwen kunnen taarten proeven bij de Heel Bovenkerk Bakt-tent.

Kraam huren op de braderie
Iedereen kan een kraam huren op de Bovenkerkse braderie. Bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. De kosten bedragen € 20,00 per kraam. Mail voor meer informatie naar: lex.koot@ziggo.nl.

Aanmelden bakwedstrijd
Amateurbakkers die willen meedoen aan Heel Bovenkerk Bakt, kunnen zich aanmelden bij Lex Koot (lex.koot@ziggo.nl). Deelnemers kunnen 6 juli hun baksel tussen 13:30 uur en 14:00 uur aanleveren in de tent in het Urbanuspark.

De deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen) beoordeelt al het lekkers.

Aan het eind van de middag, rond de klok van 18:00 uur, wordt bekend gemaakt wie zich dit jaar de winnaar van ‘Heel Bovenkerk Bakt’ mag noemen en met de beker naar huis gaat.

10-06-2019 18:44