Politie

15 berichten gevonden
Vermist - Johannes Heppener
1 week
Johannes Cornelis HEPPENER geboren 11-03-1947 te Amsterdam, woonachtig te Amstelveen. Meneer is vanaf huis een stukje gaan wandelen. Zijn laatst geziene locatie is Bouwmeester te Amstelveen. Toen peilde zijn telefoon om 14.35 uur aldaar uit. Daarna...
Amstelveen - Woningoverval In de Wolken Amstelveen
2 weken
In de nacht van zondag 19 november op maandag 20 november heeft er een woningoverval aan In de Wolken in Amstelveen plaatsgevonden. De politie is op zoek naar de vluchtende overvallers. Ook zijn ter plaatse meerdere verdachten aangehouden. De...
Amstelveen - Politie zoekt getuigen autobrand Noorddammerweg
1 maand
Op een parkeerplaats aan de Noorddammerweg in Amstelveen is op vrijdagmiddag 13 oktober een voertuig volledig uitgebrand. De politie vermoedt dat het voertuig betrokken is geweest bij het schietincident aan de Etnastraat in Amsterdam-Osdorp op 12...
Amstelveen - Getuigenoproep ernstige aanrijding Bovenkerkerweg Amstelveen
3 maanden
Maandagochtend 4 september heeft er rond 10.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een bromfietser en fietsster aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen. Hierbij is de betrokken fietsster zwaargewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de...
Amstelveen - Overvaller (25) supermarkt Maalderij Amstelveen aangehouden
5 maanden
Vandaag is een 25-jarige man uit Amstelveen aangehouden als verdachte van de overval op een supermarkt op 31 mei aan de Maalderij in Amstelveen. Één medewerker raakte lichtgewond bij de overval.
Amsterdam - Vijftal aangehouden voor meerdere straatroven in Amsterdam-Zuid
6 maanden
De politie heeft op 9 en 16 mei vijf jonge Amsterdammers aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij meerdere (pogingen) straatroven in Amsterdam-Zuid. De verdachten zijn tussen de 14 en 16 jaar oud.
Amstelveen - Gewapende overval op supermarkt in Amstelveen; politie zoekt getuigen
6 maanden
Op woensdagavond is een supermarkt overvallen aan de Maalderij in Amstelveen. Hierbij is één medewerker lichtgewond geraakt.
Amstelveen - Explosie bedrijfspand Veilmeesterweg in Amstelveen
6 maanden
In de nacht van dinsdag 9 mei op woensdag 10 mei 2023 gaat er bij een bedrijfspand op de Veilmeesterweg in Amstelveen een explosief af. Het pand raakt beschadigd waarbij geen gewonden vallen.
Amstelveen - Achtervolging gestolen voertuig
8 maanden
Op dinsdagavond 28 maart hebben politieagenten twee inzittende van een personenauto aangehouden op verdenking van heling personenauto en poging doodslag. De bestuurder een 44-jarige Amsterdamse vrouw, van de personenauto zou geprobeerd hebben op...
Amstelveen - Schietincident Smeenklaan Amstelveen
10 maanden
In de avond van maandag 16 januari 2023 heeft er een schietincident plaatsgevonden in de centrale hal van een pand aan de Smeenklaan in Amstelveen. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.
Amstelveen - Getuigen gezocht overval supermarkt Parlevinker
1 jaar
De politie onderzoekt een overval op een supermarkt op zondag 20 november aan de Parlevinker in Amstelveen. De recherche vraagt getuigen zich te melden.
Amstelveen - Ernstige ongeregeldheden waarbij agenten zijn bekogeld
1 jaar
In de nacht van zaterdag 29 oktober op zondag 30 oktober hebben tientallen bezoekers van een feest de openbare orde in de omgeving van de Touwslagerij verstoord. Tientallen politiemedewerkers zijn bekogeld met stenen, glaswerk en andere voorwerpen....
Amstelveen - Getuigen gezocht na beschieting pand Amstelveen
1 jaar
In de nacht van dinsdag op woensdag is een pand aan de Veilmeesterweg in Amstelveen beschoten. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.
Amstelveen - Mishandeling in nachtbus; politie zoekt getuigen
1 jaar
In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september heeft in een nachtbus een mishandeling plaatsgevonden waarbij een 21-jarige man uit Amstelveen zwaar letsel heeft opgelopen. De mishandeling is rond 04.20 uur gepleegd.
Amstelveen - Twee personen overvallen in Amstelveen; politie zoekt getuigen
1 jaar
Op woensdag 31 augustus heeft rond 22.00 uur een overval plaatsgevonden op twee personen in een auto aan de Texelstraat. De overval vond plaats onder dreiging van een vuurwapen.
Abonneren op Politie