Amstelveenz

350 berichten gevonden
Bezoekers bostheater komen voor niets; artiest was paspoort kwijt
10 uur
Amstelveen - Een live-optreden van Peter Doherty in het Amsterdamse bostheater is gisterenavond tot teleurstelling van tal van bezoekers op het laatste moment afgelast.
Amstelveen van voorheen (153)
10 uur
Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 153 een foto uit de oude verkeerstoren van Schiphol begin jaren 60.
Vrees voor vertragingen door nijpend tekort aan brugwachters
10 uur
Amstelveen - Door een nijpend tekort aan brug- en sluiswachters bij de provincie Noord-Holland worden deze zomer sommige bruggen en sluizen op aangepaste tijden bediend; dat kan tot vertragingen leiden.
Raadsels rond vondst handgranaat op straat
1 dag
Amstelveen – De politie tast in het duister over de handgranaat die zaterdagmiddag op straat werd aangetroffen bij De Lindenhof-flat in de Amstelveense wijk Keizer Karelpark. Het was niet de eerste keer dat Amstelveen werd...
Zonnedansjes verlossen Vunzige Deuntjes Festival al snel van onweerprotocol
1 dag
Amstelveen - Nadat zaterdagmiddag rond half vijf het onweerprotocol in het leven werd geroepen bij het Vunzige Deuntjes Festival in het Amsterdamse bos en diverse stages moesten worden ontruimd, blijkt een oproep van de...
Handgranaat aangetroffen in Keizer Karelpark Amstelveen
1 dag
Amstelveen - Aan de Lindenhof nabij de Acacialaan in de wijk Keizer Karelpark is zaterdagmiddag een handgranaat aangetroffen.
Code geel Amstelveen weer ingetrokken
1 dag
Amstelveen - Amstelveen leek zich vanmiddag op te kunnen maken voor code geel, met onweersbuien, hagel en windstoten van 60 tot 75 km/u maar het KNMI heeft de waarschuwing voor povincie Noord Holland weer ingetrokken...
Amstelveen kan zich weer opmaken voor code geel
2 dagen
Amstelveen - Ook Amstelveen kan zich vanmiddag weer opmaken voor code geel. Met name tussen 13.00 en 17.00 uur is er gote kans op onweersbuien, met hagel en windstoten van 60 tot 75 km/u.
Nog even geduld a.u.b. (Aflevering 4)
2 dagen
Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in de diverse werkzaamheden en de voortgang rond de vernieuwing van de Amstelveenlijn. Vandaag onder andere over de aanleg van de...
Oude Dorp Amstelveen krijgt nieuwe Italiaanse ijssalon: Gia Gelato
2 dagen
Amstelveen – In het Oude Dorp van Amstelveen opent medio augustus 2019 een nieuwe ambachtelijke Italiaanse ijssalon: Gia Gelato.
N201 deels dicht door bagger op wegdek
2 dagen
Amstelveen - De provinciale weg N201 bij Amstelveen/Uithoorn is vrijdagmiddag afgesloten vanwege flinke hoeveelheden bagger op het wegdek.
'Voor het eind van dit jaar nieuw kunstwerk op Keizer Karelplein'
2 dagen
Amstelveen – Diverse omwonenden van het Keizer Karelplein in Amstelveen hebben woensdagavond het atelier van kunstenaar Margot Berkman in Zandvoort bezocht om een eerste indruk te krijgen van het nieuwe kunstwerk dat op het...
Boeken vol voetbalplaatjes
3 dagen
Amstelveen - Hij begon zijn verzameling als 10-jarig knulletje, maar zelfs op 46-jarige leeftijd is deze Amstelvener niet te stoppen met het verzamelen van voetbalplaatjes. ‘Niet de stickers die je bij supermarkten krijgt,...
Afval-ophaalstop dreigt ook voor Amstelveen
3 dagen
Amstelveen – Door de grote problemen bij de Amsterdamse afvalcentrale AEB Amsterdam dreigt ook de afvalverwerking in Amstelveen in het geding te komen.
Nieuwe autoverbinding tussen Nesserlaan en Middenhoven/Waardhuizen
3 dagen
Amstelveen – Gemeente Amstelveen wil een nieuwe wegverbinding voor auto’s realiseren die de Nesserlaan met de wijken Middenhoven en Waardhuizen gaat verbinden.
Verbreding deel Bovenkerkerweg Amstelveen moet fileprobleem oplossen
3 dagen
Amstelveen – Een verbreding van een deel van de Bovenkerkerweg in Amstelveen moet het fileprobleem in ochtend- en avondspits tussen Uithoorn en Amstelveen gaan oplossen.
'Ook Voor Jou Club' wil Amstelveners uit isolement halen
4 dagen
Amstelveen – De ‘Ook Voor Jou Club’ helpt Amstelveners uit hun isolement te halen door ongedwongen bijeenkomsten te organiseren. Onder de noemer ‘De zomer...is ook voor jou!’ wordt vanmiddag (donderdag 18 juli 2019) een...
Theater Griffioen vertrekt uit Amstelveen; wat vind jij?
4 dagen
Amstelveen - Theater Griffioen, al sinds jaar en dag gevestigd in de wijk Uilenstede, verruilt Amstelveen in de zomer van 2020 definitief voor een nieuwe locatie op de ZuidAs. Het theater vraagt Amstelveners nu mee te denken...
Welke vlinders leven er in Amstelveen?
4 dagen
Amstelveen - Welke vlinders leven er in Amstelveen? Nou, bijvoorbeeld deze 'populierenpijlstaart' die in vol ornaat werd gespot in Middenhoven door fotograaf Davey Baas. De Vlinderstichting vraagt inwoners om mee te doen met...
Music Meeting Lounge wint Provincie Award voor beste vergaderlocatie
4 dagen
Amstelveen - Met een gemiddeld rapportcijfer van 9,3 en op basis van de meeste reviews heeft de Music Meeting Lounge in Amstelveen de toppositie binnengesleept in de race om de Provincie Award.
Grote drukte bij opening nieuwe Lidl Amstelveen
5 dagen
Amstelveen - De opening van het nieuwe Lidl-supermarktfiliaal op winkelcentrum Groenhof heeft vanmorgen voor flinke drukte gezorgd.
DUWO wil studentenkamers bouwen op terrein Amstelring
5 dagen
Amstelveen - Studentenhuisvester DUWO en zorgaanbieder Amstelring hebben een intentieovereenkomst ondertekend over de aankoop van grond aan de Amstelveense Laan van Kronenburg.
Aanplant bamboe en rododendrons Bloesempark
5 dagen
Amstelveen – Dit najaar wordt een gedeelte van het Bloesempark opgeknapt. Waar dat nodig is worden de bamboe en de rododendrons opnieuw aangeplant op het talud (helling).
Silent Disco slaat aan in Amstelveen; P60 komt met grote versie
5 dagen
Amstelveen - Tijdens het evenement 24H Amstelveen dit voorjaar sloeg een Silent Disco Night in P60 dermate aan, dat het poppodium na de zomervakantie met een eigen Silent Disco+ komt.
Historisch gebouw Randwijcklaan in het najaar weer in gebruik
5 dagen
Amstelveen - De ‘kleine sjoel’ aan Randwijcklaan 13 opent dit najaar de deuren voor maatschappelijke en educatieve activiteiten. De gemeente gaat deze zomer aan de slag met een kleine verbouwing om het ontvangen van bezoekers...
Nieuwe invulling voor oud-slagerspand Winkelcentrum Waardhuizen
1 week
Amstelveen - De al jaren leegstaande winkelunit van de voormalige slagerij in Winkelcentrum Waardhuizen krijgt een nieuwe invulling. Dit najaar zal een toko met Surinaamse en Hindoestaanse producten de deuren openen...
Nog even geduld a.u.b. (Aflevering 3)
1 week
Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in de diverse werkzaamheden rond de vernieuwing van de Amstelveenlijn. Deze week over het leggen van nieuwe sporen én het wassen van...
Fietstunnel Meent weer open
1 week
Amstelveen - De fietstunnel bij De Meent, de belangrijkste fiets- en voertgangersverbinding tussen de wijken Waardhuizen en Middenhoven, is sinds vanmiddag na een maandenlange afsluiting weer toegankelijk.
Er zijn nog kaarten voor het concert van Peter Doherty
1 week
Amstelveen - Peter Doherty geeft op zondag 21 juli een openluchtshow in het Amsterdamse Bostheater. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.
Actief de zomer in met de buitenspeelbus
1 week
AMSTELVEEN – Op diverse locaties in Amstelveen is deze zomer de buitenspeelbus te vinden met diverse leuke sport- en spelactiviteiten.

Pagina's

Abonneren op Amstelveenz