Amstelveenz

312 berichten gevonden
Amstelveen overweegt kunstwerk Der Bogen van Stadsplein weg te halen
17 uur
Amstelveen - Gemeente Amstelveen wil mogelijk af van het veelbesproken kunstwerk Der Bogen op het Stadsplein.
Dode bij schietpartij in Buitenveldert
17 uur
Amstelveen - Aan Imstenrade in Amsterdam Buitenveldert, vlakbij de grens met Amstelveen, is vanmorgen omstreeks 8 uur strafrechtadvocaat Wiersum doodgeschoten.
Aalsmeer legt bom onder samenwerking met Amstelveen
17 uur
Amstelveen/Aalsmeer – Gemeente Aalsmeer heeft aangegeven niet langer op de huidige manier te willen samenwerken met gemeente Amstelveen. Amstelveen zou Aalsmeer eenzijdig een verhoging van de bijdrage in de...
Vluchtende drugsverdachte schuilt tevergeefs in bosjes
17 uur
Amstelveen - De Amstelveense politie heeft dinsdagmiddag na een zoektocht een jongeman aangehouden die zich uiterst verdacht gedroeg.
Auto in de kreukels na botsing met bus
1 dag
Amstelveen - In Middenhoven heeft dinsdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een GVB-bus.
Amstelveen versoepelt aanwezigheidsplicht marktkooplui
1 dag
Amstelveen – Gemeente Amstelveen is voornemens de aanwezigheidsplicht van marktkooplui (vergunninghouders) voor de vrijdagmarkt op het Stadsplein te versoepelen.
Foodtruck Festival in Franse sferen op Stadsplein
1 dag
Amstelveen - Op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen vindt op zondag 22 september 2019 de vierde editie plaats van het Franse Dag Foodtruck Festival Amstelveen.
Grote belangstelling herdenking Brand Urbanuskerk
2 dagen
Amstelveen - Een jaar geleden op 15 september 2018 werd de Urbanuskerk door brand grotendeels verwoest. Er was grote belangstelling voor de herdenkingsbijeenkomst bij de Urbanuskerk.
Inzamelingsactie voor Voedselbank Amstelveen
2 dagen
Amstelveen – Aankomende vrijdag worden er inzamelingsacties gehouden voor de voedselbank bij drie verschillende supermarkten in Amstelveen.
Woningbouwplannen Groenelaan (Landtong) in middeldure sector
2 dagen
Amstelveen - De Amstelveense politiek bespreekt deze week de nieuwbouwplannen aan Landtong in de wijk Groenelaan. Naast vernieuwing van de scholen in het gebied, worden ook nieuwe woningen gebouwd. Vooralsnog zijn alle pijlen...
Amstelveen van voorheen (160)
2 dagen
Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 160 een oude foto van één van de mooiere lanen van Amstelveen: de Charlotte van Montpensierlaan...
Scooterdieven slaan toe bij Amstelveense winkelcentra
2 dagen
Amstelveen – De Amstelveense politie waarschuwt dat er de afgelopen periode veel brom- en snorfietsen (scooters) worden gestolen in Amstelveen.
Politie geeft waarschuwingen aan fietsers zonder licht
3 dagen
Amstelveen - Politiestudenten hebben op verschillende plekken in Amstelveen tal van fietsers gecontroleerd. De fietsers zonder (goede) verlichting kwamen weg met een waarschuwing.
'Liever een warme worst dan een ijspegel'
3 dagen
Aalsmeer - Een prachtige dag voor een Aalsmeerse traditie: vandaag stond de Pramenrace 2019 op het programma, met als thema Winter Wonderland.
Tijgermug na Amstelveen nu ook gespot in Uithoorn
4 dagen
Amstelveen / Uithoorn - De Aziatische tijgermug, die dit jaar al meerdere keren in Amstelveen werd waargenomen, is afgelopen maand ook in Uithoorn aangetroffen. De mug, die gevaarlijke ziektes kan overbrengen, werd in...
Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 12)
4 dagen
Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in de diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote infrastructurele projecten in Amstelveen. In deze aflevering meer over de...
Zoektocht naar verdachte na 'incident' Westwijkplein
4 dagen
Amstelveen - De Amstelveense politie is vrijdagmiddag in verband met een incident op het Westwijkplein met meerdere eenheden op zoek naar een man.
Win kaarten voor Silent Disco in P60
4 dagen
Amstelveen - Op zaterdag 19 oktober 2019 wordt in de grote zaal van het poppdium P60 ruimte gemaakt voor drie feestjes ineen: op drie kanalen komen de beste hits voorbij tijdens een Silent Disco.
Pizza Maffia in Amstelveen
5 dagen
Amstelveen - Het Amstelveense bedrijf Digital Wizards heeft een nieuwe eten-bestelsite ontwikkeld, waarbij restauranthouders géén commissie hoeven te betalen.
'KLM ziet niets in plan Schiphol in zee'
5 dagen
Amstelveen - De KLM, de grootste gebruiker van Schiphol, blijkt geen voorstander van verplaatsing van de luchthaven naar zee. Dat meldt De Telegraaf. De krant sprak met KLM-topman Pieter Elbers die teveel bezwaren aan het...
Vierde editie 'Run for KiKa' in het Amsterdamse Bos
5 dagen
Amstelveen - Op zondag 6 oktober vindt alweer de vierde editie plaats van 'Run for KiKa' in het Amsterdamse bos.
Tramlijn tussen Amstelveen en Schiphol: 'Waar wachten we nog op?'
5 dagen
Amstelveen - Een nieuwe, rechtstreekse tramverbinding tussen Amstelveen en Schiphol: waar wachten we nog op, vraagt het Amstelveense raadslid Arnout van de Bosch (PvdA) zich af in Het Parool.
Raat: 'KLM heeft groot gebrek aan visie'
5 dagen
Amstelveen – Wethouder Herbert Raat (Schiphol, VVD) verwijt de KLM-top een groot gebrek aan visie als het aankomt op de toekomst van Schiphol en de luchtvaart. Raat reageert daarmee op uitspraken van KLM topman Elbers in De...
Brandweer redt uitgeput kalfje van verdrinkingsdood
6 dagen
Amstelveen - De Amstelveense brandweer heeft vanmorgen in de Bovenkerkerpolder een uitgeput kalfje uit een sloot weten te redden.
Afsluitingen rond viaduct Ouderkerkerlaan Amstelveen
6 dagen
Amstelveen - In verband met de werkzaamheden aan het viaduct Ouderkerkerlaan/Beneluxbaan kan lokaal verkeer de komende tijd diverse afsluitingen verwachten.
Stephanie Schilder (D66) vertrekt uit gemeenteraad
6 dagen
Amstelveen - Stephanie Schilder, sinds maart 2018 gemeenteraadslid voor D66 Amstelveen, stopt: ze kan het raadswerk niet langer combineren met haar baan. Ze wordt opgevolgd door Yousef Ben Idder, burgerraadslid voor D66 sinds...
Tramlijn 25 wordt opvolger van sneltram 51 in Amstelveen
1 week
Amstelveen – De nieuwe Amsteltram (Amstelveenlijn) die eind 2020 in gebruik wordt genomen krijgt lijnnummer 25. Daarmee wordt ‘de 25’ de belangrijkste verbinding van Amstelveen met de hoofdstad, waar dit vroeger bus 67 en...
Mini crasht op N201 Amstelveen
1 week
Amstelveen - Op de provinciale weg N201 ter hoogte van de Noorddammerweg is woensdagochtend een personenauto van de weg geraakt.
Gladde praatjesmakers veroorzaken veel leed in Amstelveen
1 week
Amstelveen - De Amstelveense politie ontketent samen met gemeente Amstelveen een offensief tegen gladde praatjesmakers die telkens weer via babbeltrucs kwetsbare Amstelveners weten op te lichten.
Timelapse: Station Kronenburg krijgt razendsnel vorm [Video]
1 week
Amstelveen - In een minuut zien welke werkzaamheden in anderhalve maand tijd werden uitgevoerd aan Station Kronenburg? Het projectbureau heeft een timelapse-video gepubliceerd waarop te zien is hoe het station en de kruising...

Pagina's

Abonneren op Amstelveenz