Amstelveenz

280 berichten gevonden
Zoektocht naar vermiste 22-jarige Jakub Bialek
18 uur
Aalsmeer - De politie is een zoektocht gestart naar de sinds 13 mei 2019 vermiste Jakub Bialek (22). Hij werd voor het laatst gezien in Aalsmeer.
Nachtelijke klapper op kruispunt Beneluxbaan
18 uur
Amstelveen - In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee auto's hard met elkaar in botsing gekomen op het kruispunt van de Beneluxbaan met de Saskia van Uylenburgweg (Kronenburg).
Zwaar ongeval op A9
18 uur
Amstelveen / Aalsmeer - Op Rijksweg A9 ter hoogte van de toerit van Aalsmeer heeft vannacht een zwaar ongeval plaatsgevonden.
Voetpad oeverlanden Amstelveense Poel tijdelijk dicht
18 uur
Amstelveen – Bij de Amstelveense Poel wordt komende maandag gestart met de reparatie van vijf damwanden langs het voetpad door de oeverlanden. In verband hiermee is het pad overdag op werkdagen gesloten.
Amstelveen van voorheen (144)
18 uur
Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 144 een oud plaatje van de Heemraadschapslaan in Amstelveen Noord, die vroeger de F.G.A....
Amstelveen hijst regenboogvlag tegen homofobie
3 dagen
Amstelveen – De regenboogvlag wappert morgen bij het gemeentehuis in Amstelveen. Dit gemeente hijst de vlag in verband met de Dag tegen homofobie, bifobie en transfobie.
Waarschijnlijk toch groen licht voor Vunzige Deuntjes
3 dagen
Amstelveen – Het ziet er naar uit dat het Vunzige Deuntjes Festival in het Amsterdamse Bos toch gewoon door kan gaan. Eerder had de gemeente Amstelveen geen toestemming gegeven voor het evenement.
Krakers stappen naar rechter voor langer verblijf in Amstelveen
3 dagen
Amstelveen – Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de krakers van ‘We Are Here’ laten weten dat ze het gekraakte pand in Uilenstede op korte termijn moeten verlaten. De groep is het hier niet mee eens en heeft daarom een kort...
Nachtsuppen & nachtrondvaarten tijdens 24H Amstelveen volledig volgeboekt
3 dagen
Amstelveen – Diverse activiteiten tijdens het nieuwe grootschalige evenement 24H Amstelveen op 25 mei 2019 zijn al volledig volgeboekt.
Vriendinnendag bij Amstelveen Heemraad
3 dagen
Amstelveen - Bij voetbalvereniging AmstelveenHeemraad wordt woensdag 22 mei 2019 een open vriendinnendag gehouden. Meisjes kunnen deze dag vrijblijvend kennismaken met de club en meetrainen om te ontdekken of voetbal bij...
Brews & Bites Festival in Uilenstede
4 dagen
Amstelveen - De Amstelveense wijk Uilenstede is komende vrijdag 17 mei 2019 voor het derde jaar het toneel van het 'Brews & Bites craft beer festival'.
De Cirkel loopt rondjes voor goede doel
4 dagen
Amstelveen - Leerlingen van de Amstelveense basisschool De Cirkel hebben vandaag, woensdag 15 mei 2019, een sponsorloop gehouden om geld op te halen voor een schoolgebouw in Sierra Leone.
Welke Amstelvener verdient een lintje?
4 dagen
AMSTELVEEN – Ken jij iemand in Amstelveen die volgens jou in aanmerking moet komen voor een lintje tijdens de volgende ‘Lintjesregen’ in april 2020? Iemand voordragen kan nog tot 15 juli 2019.
'VR' in Museum Jan van der Togt: 'Stap in een schilderij'
4 dagen
Amstelveen – Museum Jan van der Togt in het Oude Dorp biedt museumbezoekers op zaterdag 25 mei 2019 de mogelijkheid om gratis virtual reality workshops te volgen.
Omwonenden kampen met overlast door werkzaamheden opslagterrein
4 dagen
Amstelveen – Diverse omwonenden van de wijk Groenelaan en Waardhuizen kampen met serieuze overlast door werkzaamheden op het bouwterrein van de Amstelveenlijn aan Gondel (Middenwaard).
Amsterdam start play-offs met hockeyklassieker in Wagener Stadion
5 dagen
Amstelveen - De mannen van hockeyclub Amsterdam hebben zich dankzij een 3-2 zege op buurman Pinoké geplaatste voor de halve finale van de play-offs tegen Bloemendaal. De eerste wedstrijd van de best-of-three-serie staat voor...
Koudijs speelt in op ARTZUID met demo 'hedendaagse koffiekannen'
5 dagen
Amstelveen – Aansluitend op de beeldenexpositie van Klaas Gubbels in het kader van sculptuur biënnale ARTZUID houdt Firma Koudijs in het Oude Dorp van Amstelveen een demonstratie van hedendaagse ‘koffiekannen...
Bewoners balen van rommel rond winkelcentrum Groenhof
5 dagen
Amstelveen - Bewoners rond Groenhof zijn niet blij met de rommel, die aannemers hebben achtergelaten tijdens de verbouwing van het winkelcentrum. In verband hiermee houdt de gemeente winkelcentrum Groenhof goed in de gaten...
Scooterrijder gewond na botsing met fietser in Buitenveldert
5 dagen
Amstelveen – Op de Buitenveldertselaan bij de Arent Janszoon Ernststraat in Buitenveldert heeft vanmiddag een botsing plaatsgevonden tussen een fietser en een scooterrijder. De man op de scooter raakte gewond en is naar het...
Brandweer redt dier uit put bij Waternet in Amstelveen
5 dagen
Amstelveen – Bij de waterzuivering van Waternet langs de Machineweg in de Middelpolder in Amstelveen is een eend in een put terechtgekomen. De brandweer moest er aan te pas komen om het beest te redden.
Twee aanrijdingen tussen fiets en auto
6 dagen
Amstelveen - In Amstelveen hebben vanmiddag twee aanrijdingen plaatsgevonden waarbij een fietser en een auto waren betrokken.
Bovenkerkers op rally-avontuur voor wederopbouw Urbanuskerk
6 dagen
Amstelveen - De Bovenkerkse vrienden Giovanni Thijs & Djurre van der Burg gaan met een klassieke Volkswagen T3 deelnemen aan de ‘Baltic Sea Circle Rally’ om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de wederopbouw van de...
Begraafplaats Zorgvlied krijgt as-tombe in klassieke stijl
6 dagen
Amstelveen - In het historische deel van begraafplaats Zorgvlied zal op 26 mei 2019 een nieuwe as-tombe met klassieke uitstraling worden onthuld. De nieuwe as-tombe zal plaats bieden aan 150 namen met geboorte- en...
Vragen van oppositiepartijen rond uitblijven renovatie Pluspunt
6 dagen
Amstelveen – Vijf oppositiepartijen in de gemeenteraad van Amstelveen willen duidelijkheid van het College van B en W over het uitblijven van een renovatie van wijkcentrum ’t Pluspunt aan de Amsterdamseweg...
Geslaagde jubileumdag 100-jarig Sporting Martinus
6 dagen
Amstelveen - Sporting Martinus heeft afgelopen zaterdag een geslaagde jubileumdag gevierd op Sportpark Overburg met een drukbezochte jubileumwestrijd tegen Lucky Ajax.
Dierenpraat TV maakt video over Geitenboerderij Ridammerhoeve
1 week
Amstelveen - Dierenpraat TV is langs geweest bij Geitenboerderij Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos. Presenator Floris bezocht de geitjes en probeerde een lammetje een flesje drinken te geven.
Gezellig wonen en inspirerend werken in Kronenburg-Uilenstede
1 week
Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond ingestemd met de Gebiedsvisie Kronenburg-Uilenstede en de bijbehorende Nota van Beantwoording van alle inspraakreacties. In de visie staat een nieuw toekomstperspectief met...
Inbraak-verdachten opgepakt met hulp politiehond
1 week
Amstelveen - De Amstelveense politie heeft afgelopen nacht twee mannen in de boeien geslagen van wie wordt vermoed dat ze een inbraak wilden plegen.
Afsluiting A10 zorgt voor vertragingen A9 Amstelveen
1 week
Amstelveen - De weekendafsluiting van een deel van Rijksweg A10 zorgt vandaag voor files en vertragingen op Rijksweg A9 richting Amstelveen.
Snorfietser gewond bij rotonde Keizer Karelweg
1 week
Amstelveen - Nabij de rotonde van de Keizer Karelweg en de Groen van Prinstererlaan in het Stadshart is zaterdagmiddag een snorfietser gewond geraakt.

Pagina's

Abonneren op Amstelveenz