Amstelveenz

140 berichten gevonden
Baby van zes weken oud met corona opgenomen in Ziekenhuis Amstelland
1 maand
Amstelveen - Een baby van zes weken oud blijkt met corona te zijn opgenomen in Ziekenhuis Amstelland.
Corona: aantal in ziekenhuis opgenomen Amstelveners niet gestegen
1 maand
Amstelveen – Het aantal inwoners van Amstelveen dat is opgenomen in een ziekenhuis vanwege een COVID-19 besmetting is de afgelopen 24 uur niet gestegen, zo blijkt uit de nieuwste update van het RIVM.
Politie: 'Amstelveense natuur nu al druk bezocht, niet iedereen houdt afstand'
1 maand
Amstelveen - Terwijl het echt mooie lenteweer nog moet aanbreken, constateert de Amstelveense politie nu al dat diverse Amstelveense natuurgebieden (bos, parken) druk worden bezocht.
Boodschap 'Wij missen jullie' duikt op steeds meer plekken op in Amstelveen
1 maand
Amstelveen - Op steeds meer plekken in Amstelveen duikt de boodschap 'Wij missen jullie' op. Op diverse schoolgebouwen zijn de teksten op de ramen geplakt en ook winkelcentrum Stadshart Amstelveen gaf op Facebook aan het...
Minst sterke stijging van positieve corona-testen in Amstelveen sinds een week
1 maand
Amstelveen - De GGD Amsterdam-Amstelland heeft vanavond (2 april 2020) bekend gemaakt dat er vandaag drie Amstelveners positief zijn getest op COVID-19. Dat is de minst sterke stijging van het aantal lokale positieve testen...
Regio Groot-Amsterdam, waaronder Amstelveen, economisch hard getroffen door corona-crisis
1 maand
Amstelveen - Uit onderzoek blijkt dat de economie in regio Groot-Amsterdam, waar ook Amstelveen onder valt, bijzonder hard kan worden getroffen door de coronacrisis.
Aantal positief geteste Amstelveners stijgt naar 105
1 maand
Amstelveen - De GGD Amsterdam-Amstelland heeft vanavond (1 april 2020) bekend gemaakt dat het aantal positief geteste Amstelveners (COVID-19) vandaag is opgelopen van 93 naar 105.
Aantal Amstelveners dat in ziekenhuis is opgenomen met COVID-19 gestegen
1 maand
Amstelveen – Het aantal inwoners van Amstelveen dat is opgenomen in een ziekenhuis vanwege een COVID-19 besmetting is de afgelopen 24 uur gestegen van 28 naar 31 personen.
Loogman Drive: bestellen bij FEBO en Broodje & Co vanuit de auto
1 maand
Amstelveen/Aalsmeer - Loogman Tanken & Wassen op de grens van Aalsmeer en Amstelveen heeft een Loogman Drive geopend waarbij producten van de FEBO en Broodje & Co gemakkelijk vanuit de auto besteld kunnen worden...
Inbraken in Amstelveen fors gedaald
1 maand
Amstelveen – Het aantal inbraken in Amstelveen is deze maand drastisch gedaald. Waar normaliter maandelijks 1 tot 2 keer per dag wordt ingebroken in Amstelveen, werden in de hele maand maart tien inbraken geregistreerd,...
GGD: vastgestelde corona-besmettingen in Amstelveen opgelopen naar 93
1 maand
Amstelveen - De GGD Amsterdam Amstelland heeft vanavond bekend gemaakt dat het aantal positief gesteste Amstelveners vandaag is opgelopen naar 93. GIsteren waren dat er nog 86.
Tot dusver 28 Amstelveners opgenomen in ziekenhuis om COVID-19
1 maand
Amstelveen – In totaal 28 inwoners van Amstelveen zijn tot en met vandaag opgenomen in het ziekenhuis vanwege een COVID-19 besmetting.
Heldere boodschap in Broersepark Amstelveen
1 maand
Amstelveen - In het Broersepark in Amstelveen was enige tijd deze niet te missen boodschap te zien om anderhalve meter afstand te houden.
Amstelveen stuurt extra handhavers en toezichthouders in burger de straat op
1 maand
Amstelveen - Gemeente Amstelveen heeft het aantal handhavers dat controleert of de coronamaatregelen in Amstelveen worden nageleefd verhoogd en zet ook toezichthouders in burger in.
Zes nieuwe coronabesmettingen vastgesteld in Amstelveen
1 maand
Amstelveen – Uit de nieuwste gegevens van het RIVM (maandag 30 maart, 14.00 uur) blijkt dat het aantal vastgestelde coronabesmettingen onder inwoners van Amstelveen vandaag is opgelopen van 75 naar 81.
Opnieuw grote donatie mondkapjes aan Amstelveense huisartsenpraktijk
1 maand
Amstelveen - Opnieuw is een Amstelveense huisartsenpraktijk verrast met een grote donatie mondkapjes, nadat diverse Amstelveense huisartsen alarm hadden geslagen over een dreigend tekort.
Amstelveen komt met extra noodpakket van 10 miljoen euro
1 maand
Amstelveen - Het college van B en W in Amstelveen gaat, los van de Rijksmaatregelen, 10 miljoen euro extra uittrekken om ondersteuning op maat te kunnen bieden aan inwoners, instellingen, zelfstandige ondernemers en bedrijven...
Verkeerslichtinstallatie waait omver
1 maand
Amstelveen - Een tijdelijke verkeerslichtinstallatie is zondag aan het einde van de middag omver geblazen door de sterke wind.
Hartverwarmende donatie van 1000 mondkapjes na oproep Amstelveense huisarts
1 maand
Amstelveen - De Amstelveense huisarts Hanna Jellema, die recent de noodklok luidde wegens een dreigend tekort aan mondkapjes bij Amstelveense huisartspraktijken, is zeer dankbaar voor een donatie van duizend mondkapjes...
Biefstuk! Massaal in de wachtrij voor Loetje 'Drive In'
1 maand
Amstelveen - Talloze biefstukliefhebbers zorgen zondagavond, net als gisterenavond, voor grote drukte en filevorming in de omgeving van restaurant Loetje aan de Amstelzijde in Amstelveen, dat deze dagen als pilot een speciale...
Amstelveen van voorheen (188)
1 maand
Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 188 een straatbeeld uit 1980 van winkelcentrum Plein 60.
'Berenjacht' verspreidt zich als olievlek over Amstelveen
1 maand
Amstelveen - Een oproep aan bewoners van Westwijk en Bovenkerk om een knuffelbeer voor het raam te zetten, krijgt steeds meer navolging in Amstelveen. Bij steeds meer Amstelveense huishoudens verschijnen beren voor de ramen...
Vastgestelde corona-besmettingen in Amstelveen naar 75
1 maand
Amstelveen – Volgens de laatste informatie van GGD Amsterdam (zaterdag 28 maart, 17.15 uur) is het aantal Amsteveense inwoners dat positief getest is op COVID-19 opgelopen van 64 naar 75.
RIVM: stijging vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen
1 maand
Amstelveen – Zoals de GGD Amsterdam gisteren al publiceerde, is het aantal vastgestelde coronabesmettingen ook volgens RIVM-gegevens de afgelopen 24 uur verder opgelopen in Amstelveen.
Politie en handhaving Amstelveen: meerdere meldingen van negeren maatregelen
1 maand
Amstelveen - Hoewel de meeste Amstelveners zich keurig aan de strenge corona-maatregelen lijken te houden, zijn er nog altijd inwoners die dat niet doen. Zowel Team Handhaving van gemeente Amstelveen als de politie zeggen...
Amstelveense vrijdagmarkt rustig verlopen
1 maand
Amstelveen - De vrijdagmarkt in Amstelveen is vandaag rustig en ordentelijk verlopen.
Corona: aantal positief geteste Amstelveners loopt op naar 52
1 maand
Amstelveen – Het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen is de afgelopen 24 uur verder opgelopen, maar minder sterk dan gisteren.
Kerkdiensten komende tijd live te volgen via lokale omroep
1 maand
Amstelveen - Omdat het door de coronamaatregelen niet mogelijk is om kerken te bezoeken, zal de lokale omroep de komende tijd diverse kerkdiensten in Amstelveen (live) uitzenden.
Record-stijging vastgestelde corona-besmettingen in Amstelveen
1 maand
Amstelveen – De afgelopen 24 uur is sprake van een record-stijging van het aantal vastgestelde coronabesmettingen onder Amstelveense inwoners.
Politie zoekt getuigen van steekpartij Amsterdamse bos
1 maand
Amstelveen - Hoewel een 31-jarige man zich heeft gemeld als dader van een steekpartij gisterenavond in het Amsterdamse bos, is de politie op zoek naar getuigen van het voorval.

Pagina's

Abonneren op Amstelveenz