Het buitenbad is open!

Onder groot enthousiasme van de eerste banenzwemmers is vanochtend het buitenbad van zwembad De Meerkamp open gegaan. In het gastenboek lieten de banenzwemmers met kreten als “Dit is historisch” en “Heerlijk om weer te zwemmen” weten hoe blij ze waren dat ze weer konden zwemmen.  
Wethouder Rob Ellermeijer: “Het is fantastisch om alle blije gezichten van de zwemmers in het zwembad te zien. Wat mooi dat we dit samen mogelijk gemaakt hebben.” Directeur Heleen van Ketwich Verschuur: “Dit is natuurlijk een bijzonder moment, een buitenbad dat opent in de winter. Grote dank aan de gemeente die dit financieel mogelijk heeft gemaakt”.  
Terwijl de eerste enthousiaste zwemmers hun baantjes trokken werd de live podcast Plons! van Sylvia Bakker van de vereniging Flevoparkbad opgenomen. Aan tafel zaten wethouder sport Rob Ellermeijer, raadslid SP Wil Roode en directeur AmstelveenSport Heleen van Ketwich Verschuur. De podcast is terug te luisteren op: https://podcastluisteren.nl/pod/Plons-De-Zwempodcast.  
Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met info@meerkamp.nl of 088-8585185 

18-02-2021 13:28
AmstelveenSport