Loop een hart voor jouw geliefde!

Op 14 februari is het Valentijnsdag, tijd om iets moois te doen voor de liefde. Dat kan de liefde zijn voor je partner, maar ook de liefde voor je moeder, je beste vriendin of je sportclub.
Daarom organiseert AmstelveenSport een hartenloop voor alle inwoners van Amstelveen.
Op 14 februari kun je een parcours van ongeveer 5 kilometer in de vorm van een hart wandelen of hardlopen. Via de gratis app RunGo zie je dit hart op je telefoon en kan je het als blijk van liefde naar iemand sturen of op social media zetten. Of het nu voor je partner, moeder, vader of uit clubliefde is, jij kan op je eigen moment, hardlopend of wandelend, een hart lopen met AmstelveenSport!
RunGo app
Je moet wel even de “RunGo” downloaden. In de app staat de Hartenloop in Amstelveen. Als je jouw hart op social media deelt met #hartenloop dan delen wij jouw hart met jouw persoonlijke boodschap op onze tijdlijn. Zo ziet heel Amstelveen jouw mooie gebaar. Klik hier als je een uitleg van de RunGo app wilt.
Meer informatie
Voor meer informatie over deze actie of voor meer informatie over bewegen in Amstelveen: Sebastiaan Huijsmans, via beweegcoach@amstelveensport.nl of 088-8585104

08-02-2021 11:53
AmstelveenSport