Op 14 februari gaat het buitenbad open

Op 14 februari om 08.00 uur ’s ochtends opent zwembad De Meerkamp haar buitenbad. Nu het binnenbad gesloten is vanwege de Corona maatregelen, kunnen we u toch de mogelijkheid bieden om banen te zwemmen in het buitenbad.
Openingstijden
Het buitenbad is elke dag geopend van 08.00 – 17.00 uur en er is elk uur plaats voor 24 zwemmers. U kunt 55 minuten zwemmen in een blok van een uur.
Reserveren online, entreekaart kopen aan de kassa
Vanaf dinsdag 9 februari kan er online gereserveerd worden voor een bezoek aan het buitenbad. Indien het niet lukt om online te reserveren kunt u telefonisch assistentie vragen (088-8585185). Er is ook een instructievideo beschikbaar. Met uw reservering kunt u een entreekaart kopen aan onze kassa op de dag en tijd van uw reservering. Aan de kassa vult u de gezondheidsverklaring in, waarna u via de buitenbad ingang naar het buitenbad loopt. In de entreehal is een mondkapje verplicht.
Omkleden
We vragen u uw zwemkleding onder uw gewone kleding te dragen en uw tas neer te leggen in de daarvoor bestemde tent. Na het zwemmen kunt u zichzelf omkleden in onze open buitenkleedkamers.
Abonnementen en meerbadenkaarten
Alleen losse kaarten, gekocht op de dag van uw reservering zijn geldig. Abonnementen en meerbadenkaarten zijn op dit moment bevroren. Zodra het binnenbad weer opengaat, worden deze weer geactiveerd. U hoeft daarvoor geen contact met ons op te nemen.

05-02-2021 17:21
AmstelveenSport